Disseny d’un sistema d’ubicació per l’edifici

En el següent document us presento el projecte que vam realitzar, juntament amb el meu company Marti Sumarroca. És tracte de la creació de un sistema d’ubicació d’un edifici públic. En el nostre cas vam optar per el Conservatori Municipal de Barcelona situat al c/ Bruc 110.

L’objectiu era realitzar un plafó i un tríptic per orientar als diferents usuaris de l’espai. Nosaltres, com podeu veure en les imatges adjuntes vam realitzar un plafó, que el trobaríem situat a l’entrada de l’edifici on ens indica mitjançant una llegenda amb icones creades també per nosaltres la distribució dels espais de l’edifici.

També hem treballat amb un tríptic que serveix per ubicar als usuaris, però sobretot pel públic que no coneix l’espai o turistes, ja que entren a visitar-lo donat el seu atractiu (estem parlant d’un edifici de gairebé 100 anys d’història, d’un estil romànic modernista).

Tot el disseny és molt simple però accessible per a tot els usuaris de l’espai (estudiants, professorat, turistes, curiosos). Per tant creiem que hem fet una bona feina creant un sistema d’ubicació d’un edifici en que eren inexistents les indicacions i distribucions del mateix.

En les següents imatges veiem els dissenys finals del tríptic i el tauler:

Imatge

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s